Starlimo

 • Grootste aanbod in NL
 • Scherpe tarieven, vanaf 75,- p.u.
 • Ervaren en nette chaufeurs
 • Binnen 24 uur een offerte
Gratis offerte aanvragen Gratis offerte aanvragen
icon-champagne
champagne hoort er natuurlijk standaard bij!

Limousine huren

Waarom Starlimo?

Kies voor glamour, reis in stijl en maak van de rit een evenement op zich!
U kunt een limo huren van Starlimo, zodat de 'star treatment' binnen uw handbereik ligt! Met een uitgebreid wagenpark hebben wij voor u de juiste limousine voor elke gelegenheid. Als u een limousine wilt huren, bekijk dan hier ons aanbod aan limousines en laat u verbazen door onze limousine service.

Vanaf €75 p/u

limousine verhuur-lincoln

Lincoln Limo huren

Maximaal 8 personen
Minimumprijs € 200
De bekendste limousine is natuurlijk de Lincoln. Wilt u dit nieuwste model limo huren? Dan zal deze geheel uitgerust zijn naar moderne standaarden.
Lincoln limousine kleuren
Lincoln limousine

Vanaf €85 p/u

limousine-huren-chrysler

Chrysler Limo huren

Maximaal 8 personen
Minimumprijs € 200
Een moderne limo huren van het nieuwste model? Dan is onze witte Chrysler limousine en geschikte keuze! U zult gegarandeerd genieten van de luxe limousine en het rijcomfort.
Chrysler limousine kleuren
Chrysler limousine

Vanaf €150 p/u

limo-verhuur-hummerH2

Hummer H2 Limo huren

Minimumprijs €400

Als u echt een entree wilt maken die nooit meer vergeten zal worden, dan kunt u de Stretched Hummer H2 limo huren!
Hummer H2 limousine kleuren
Hummer H2 limousine

Vanaf €125 p/u

limousine-verhuur-hummerH3

Hummer H3 Limo huren

Minimumprijs €395

De Hummer limousine is de perfecte combinatie tussen lieflijk roze limousine en een stoer voorkomen. Met deze limousine beleef je de avond van je dromen!
Hummer H3 limousine kleuren
Hummer H3 limousine

Prijs op aanvraag

limousine-huren-excalibur

Excalibur Limo huren

Maximaal 5 personen
Minimumprijs op aanvraag
Onze prachtige Excalibur limousine geeft de mooiste dag van uw leven extra glans! Deze limo huren geeft u luxe met een oldtimer look.
Excalibur limousine kleuren
Excalibur limousine

Landelijke dekking in limousine verhuur


Bij Starlimo kun je een limousine huren in héél Nederland! Starlimo is precies in het midden van Nederland gevestigd, in de driehoek van de A2, A27 en A15. Dankzij deze centrale ligging biedt Starlimo landelijke dekking voor limousineverhuur. Omdat we ons concentreren op één centrale vestiging houden wij de kosten laag, mede door het eigen onderhoud. Deze werkwijze is kostenefficiënt en dit voordeel komt volledig ten gunste van onze klanten die een limousine willen huren.

limo-verhuur-kaart

Waarom een limousine huren?


Beleef de dag van uw leven! Uw feest of evenement begint goed met vervoer in stijl. Samen met uw gasten, waant u zich echte sterren en zult u elke minuut van de rit genieten van de luxe van vervoer in een limousine. De meeste van onze limousines bieden plaats aan acht personen en ook dat maakt de rit een feest op zich. Laat u verrassen door de luxe aan boord van onze limousines, waan u een ster voor een dag en begin uw feest of evenement in de juiste stemming.


Limousine huren bij Starlimo

Starlimo biedt u het gevoel van een echte celebrity op uw eindejaarsgala, zorgt ervoor dat uw trouwdag ook daadwerkelijk de meest onvergetelijke dag van uw leven wordt, of laat u en uw personeel tijdens een zakelijk evenement of een bedrijfsuitje nog beter voor de dag komen. Starlimo zorgt ervoor dat alle aspecten die van belang zijn bij het huren van een limousine op zijn plaats vallen en perfect zijn. Een limo huren van Starlimo komt met een chauffeur geheel in stijl, de limousines zijn beschikbaar in meerdere kleuren, op aanvraag zal de minibar geheel naar wens gevuld zijn en dat alles tegen een scherp tarief. Bekijk hieronder waarom je een limousine huurt van Starlimo.

Waarom een limousine huren bij Starlimo

 • Doordat wij één van de kwalitatief beste en grootste limousinebedrijven van Nederland zijn kunnen wij u een zeer gunstige prijs aanbieden.
 • Wanneer u gereserveerd heeft hoeft u niet meteen te betalen. U betaalt rechtstreeks aan de chauffeur of voor de rit per bank.
 • Doordat Starlimo een groot bedrijf is kunnen we zonder problemen grotere opdrachten uitvoeren.
 • Nadat u een afspraak gemaakt heeft kunt u bij ons een mooie limousine komen uitzoeken.
 • De limousines die wij bezitten zijn niet voorzien van grote ontsierende reclame-uitingen die aangeven dat u met ons bedrijf rijdt.
 • Wij verhuren auto's van de merken Lincoln (zowel zwart, wit, roze als grijs), Hummer limo H2 en H3, Chrysler en diverse Excaliburs.
 • Wij maken enkel gebruik van zeer mooie auto's die zowel qua uiterlijk als techniek tot de besten behoren die er in Nederland te huur zijn.
 • De chauffeurs die voor Starlimo rijden zijn allen ervaren en gespecialiseerd in hun werk. Ze hebben veel ervaring met het rijden voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, jubilea, een avondje uit in stijl, airportservice, verjaardag enz. Ook voeren onze chauffeurs ritten met promotiedoeleinden voor bedrijven uit.
 • Onze offerte is altijd inclusief brandstof, verzekering, kilometers, btw, frisdrank, een fles champagne in de auto en een in stijl geklede chauffeur. Wij hebben geen toeslagen voor brandstof of nachturen.
 • Bij Starlimo is het zelfs mogelijk op het laatste moment te reserveren. Echter is het zowel voor u als voor ons prettig als u tijdig van tevoren reserveert.
 • Doordat wij goede contacten hebben met andere kwalitatief hoogstaande limousinebedrijven en zelf ook één van de grootste limousine verhuurders in Nederland zijn, is er altijd een limousine voor u beschikbaar.
 • Op verzoek hebben wij ook gratis een rode loper ter beschikking.
 • Wij zijn aangesloten bij de "geschillencommissie taxivervoer".
 • Wij maken gebruik van de "Algemene voorwaarden taxivervoer".
 • Wij zijn altijd te bereiken.
 • Professioneel limousine verhuur voor elke gelegenheid, hiervoor kunt u bij Starlimo terecht voor een onvergetelijke avond! Want iedereen kan nu een limousine huren tegen de scherpe prijzen van Starlimo. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Starlimo om een limousine te huren.

Limo huren

Kies voor glamour, reis in stijl en maak van de rit een evenement op zich!

 • Veel keus
 • Hoge kwaliteit
 • Ervaren chauffeurs
 • Altijd bereikbaar
Offerte Offerte

Limousine huren

Lincoln Town car limousine wit, zwart, zilver of roze

Neem dan nu direct contact op met Starlimo

Eerste uur

€ 125,-

Per uur

€ 75,-

Minimum huurprijs

€ 275,-